Aanmeldingsformulier voor donors

Stichting World Water Community 
ANBI – RSIN 86.33.12.123

Jaarlijks per leerlaag, wereldwijde roll-out.

De World Water Community streeft ernaar om WaterKunst aan scholieren aan te bieden tegen zo laag mogelijke kosten, bij voorkeur gratis, dit hangt af van donateurs en sponsoren.

Het kost enkele miljoenen om voor 200.000 leerlingen een onderwijspakket samen te stellen, met daarin een (vertaald) boekje, glazen petrischaal, maatbeker, plus toegang tot een online Learning Management System (LMS), IT en ondersteuningsteam.

De tijd die nodig is voor uitlevering van het onderwijspakket is ± 45 dagen.

De kosten van benodigde onderwijspakketten, minus door scholen beschikbaar budget, bepaalt het rest bedrag dat we nodig hebben van donateurs en sponsors.

Betaling van de petrischalen etc, dienen bij bestelling te worden voldaan. Dit betekend dat wij alleen een GO geven wanneer er voldoende donaties en sponsors zijn voor dit project.

Wanneer ieder bedrijf jaarlijks €10,- doneert, kunnen we dit jaarlijks per leslaag doen.

Omdat aanleren van niet-dwangmatige en open mindset essentieel is om te communiceren met water, is doneren tevens in het belang voor de toekomst van het bedrijfsleven zelf.

Één enkel persoon kan al een negatieve invloed hebben op een heel team en productiviteit, dus is het verstandig om mensen aan te nemen met een juiste mindset en persoonlijkheid.

Doneren

Stichting World Water Community streeft naar  100% open accountancy.

Om deze reden bestaat doneren voor dit project uit 2 los staande delen.
1) Donatie formulier – voor directe toevoeging aan onze administratie (optioneel)
2) Betalen via Donatie widget, bank (Euro) of crypto.

Wanner u aangeeft anoniem te doneren,
dan wordt uw donatie als “anoniem” weergegeven in de lijst van donateurs.

 

Sponsoren WaterKunst educatie project

Water de bron is van al het leven, dat maakt Water is de meest belangrijke stof op Aarde.

Als sponsor van het World Water Community Waterkunst Educatie project, kan u zich profileren als ambassadeur van water, met global sustainability en social community responsibility

Wilt u uw (bedrijfs)naam en logo op onze speciale sponsor pagina en/of in het geprinte lesboekje dat alle scholieren krijgen, en een sponsor-backlink dat u een van de sponsors bent van dit WaterKunst project?

Klik op onderstaande blauwe button voor meer informatie.

Aanmeldingsformulier voor donors